Impresszum

HOBAS Pipes International GmbH
Pischeldorfer Strasse 128
9020 Klagenfurt | Austria

T +43.463.48 24 24
F +43.463.48 21 21

info@hobas.com

 

További információ a HOBAS Engineering GmbH-ról: Wirtschaftskammer Österreich

Please find here the Aushangpflichtigen Gesetze (table of laws).

 

This imprint also applies to the following social media profiles: 

 

 

Jogi nyilatkozat

1. Tartalom

A weboldalak tartalmát különös gondossággal állították össze. A szerző azonban ennek ellenére nem vállal felelősséget az itt szereplő információk aktualitásáért, teljességéért illetve helyességéért. A felhasználó egyedüli felelőssége a weboldalakon szereplő információk használata és ezek következményeinek viselése. Ezért nem vállalunk felelősséget azon károkért, melyeket az itt szereplő információk használata okozna, beleértve azokat az információkat is, melyek helytelenek vagy nem teljesek, az ilyen panaszokat vagy kárigényeket elutasítjuk. A weboldalakon szereplő egyetlen ajánlat sem von maga után kötelezettséget és kötelességet. Az egyes oldalakat, azok részeit, vagy a teljes publikációt a szerző továbbfejlesztheti, kiegészítheti, változtathatja, vagy teljesen törölheti, saját belátása szerint minden előzetes figyelmeztetés nélkül.

 

2. Hivatkozások és linkek

A szerző nem felelős egyetlen linkért vagy egyéb tartalomért, ami ezeken az oldalakon található - csak abban az esetben, ha teljesen ismert lenne előtte e tartalmak törvénytelen volta és megakadályozhatta volna a látogatókat ezen oldalak megtekintésében. Bármely, ezen oldalakon található információ felhasználásával okozott kárért csak annak szerzője lehet a felelős, nem pedig az, aki ezekre az oldalakra hivatkozott. A szerző nem vonható felelősségre azokért az üzenetekért, küldeményekért, amiket a felhasználók az üzenőfalon, a vendégkönyvben vagy a fórumon és egyéb módon küldenek és megjelenítenek.

 

3. Szerzői jog

A weboldalak teljes tartalma a hatályos szerzői és az ahhoz kapcsolódó jogok védelme alatt áll. A szerző nem járul hozzá az itt szereplő információk sokszorosításához, átdolgozásához, tárolásához, fordításához, vagy egyéb felhasználásához. Bármely, a weboldalakon található anyag sokszorosításának, másolásának jogát a szerző fenntartja magának. Semmiféle egyéb információ, pl. diagramok, hangeffektusok, adatbázis tartalmak, szövegek elektronikus vagy nyomtatott változata nem sokszorosítható vagy másolható a szerző külön engedélye, hozzájárulása, beleegyezése nélkül. Az engedély nélküli másolás, sokszorosítás (részinformációké is) büntetendő. Az itt található információk és anyagok kizárólagosan személyes célú felhasználása engedélyezett.

 

4. Adatvédelem

A weboldalakat látogatók egyes adatai (dátum, időpont, látogatott oldal) rögzíthetők. Ezek nem személyes, névhez kötött, hanem névtelen adatok, melyek kizárólag statisztikai célra használhatók fel. Ezen adatok harmadik félnek sem kereskedelmi, sem egyéb célra nem továbbíthatók. A szolgáltató kifejezetten utal arra, hogy az interneten érkező adatok (pl. e-mailben) nem tökéletesen biztonságosak, és harmadik féllel szemben a védelem nem oldható meg hiánytalanul. A kapcsolattartási információk kereskedelmi célú használata nem engedélyezett, és a szolgáltató nem járul ehhez hozzá (kivételt képez, ha erre külön, írásban engedélyt ad).

 

5. Jogi nyilatkozat érvényessége

Ez a jogi nyilatkozat az Ön által látogatott internetes publikáció szerves része. A jogi nyilatkozat tartalma vagy az érvényessége akkor is fennáll, ha az egyes kiragadott részek vagy kifejezések nem jogszerűek vagy helyesek.Technical implementation: Werbeagentur Klagenfurt TYPO3